Lilla paketet – SEO

Vårt minsta paket för SEO är framtaget för de som har väldigt liten budget men som ändå vill påbörja arbetet mot toppen i sökresultatet.

Att inte ha någon form av SEO-strategi alls för sin hemsida kan för många innebära att man inte alls får den avkastning man önskat med tiden. Detta paket är framtaget för att hjälpa nystartade företag med begränsad budget och få ut så mycket som möjligt av sin sökmotoroptimering.

Om du ska konkurrera på en lokal marknad som Lund och du vet med dig att där är väldigt få konkurrenter så kan detta paket räcka för att ta någorlunda bra placeringar. Om där är ett tiotal eller fler aktörer som är aktiva så kan det bli tuffare även om arbetet fortfarande tar dig en bit på vägen. Samma sak gäller i t.ex. Malmö även om det där oftast är betydligt fler som konkurrerar.

Med detta paketet får du en bra grund att stå på samtidigt som du ökar din exponering och får fler besökare och potentiella kunder. Dessutom blir det avsevärt lättare att lägga i andra växeln när du väl bestämmer dig för att satsa mer på SEO.

Ta upp kampen om SEO

Ta upp kampen om SEO

Det är viktigt att förstå att sökmotoroptimering är något som tar tid och ju tidigare du börjar desto snabbare kommer du nå ditt mål. Därför är det också viktigt att ta upp kampen i god tid.

Du kan lätt likställa hur Google ser på din sida med en relation mellan två människor i verkliga livet. När de precis träffats påbörjas relationen och därefter bygger man vidare på relationen. Det är viktigt att skicka rätt signaler och värna om relationen då detta med tiden leder till att du uppfattas som en auktoritet av Google när det kommer till ett visst ämne eller den bransch som ditt företag önskar att växa i.

Ju senare du tar upp den kampen för att visa Google att ert företag är det bästa inom branschen, ju längre tid kommer det ta innan du når toppen.

Det är bättre att börja litet än att inte göra det alls. Kontakta oss för att komma igång med din SEO…

Detta ingår i paketet

Vi analyserar er hemsida och ger en rapport på vad ni bör förändra med er hemsida. Detta innebär ofta allt ifrån små ändringar till att lägga till och skriva om text på er hemsida.

Rapportens underlag baserar sig delvis på era konkurrenter och vilka sökfraser som är populära för den bransch din är verksamma i. Det är viktigt att börja synas i resultatet för de sökningar som görs när man letar efter de produkter och tjänster som ni tillhandahåller.

När er hemsida har gjort nödvändiga ändringar så har den fått en bra bas att stå på när vi övergår till att det SEO-arbete som är externt från er hemsida. Vi kommer då övergå i en fas där vi jobbar med exponeringen av er hemsida på Internet vilket är en process som aldrig bör ta slut och där arbetet görs bäst i att spridas ut över tid.

Ni kommer över tid få ta del av rapporter som visar hur vårt arbete påverkat er hemsida i Google.

Pris och upplägg

Oavsett vilket paket du väljer så jobbar vi långsiktigt med SEO och därför har vi en bindningstid på 12 månader kombinerat med 1 månads uppsägningstid. Därefter förlängs avtalet med 6 månader åt gången.

Pris: 1 400 kr / mån

Faktureras halvårsvis i förskott.