Tilläggstjänster

Vi tillhandahåller tilläggstjänster som ni kan välja till när ni köper en hemsida från oss.

Drift av Hemsidan och E-posttjänster

FeWorks bedriver ingen egen webbhotellsverksamhet men vi har kapacitet att ge vanliga kundhemsidor plats på vår server. Detta är ett alternativ till att själva välja att beställa ett passande webbhotellskonto för er hemsida. Ni betalar oss för ett webbutrymme och till det kommer stöd för egna e-postadresser (max 100 st) och många av de funktioner vanliga webbhotell erbjuder.

Mer information lämnas vid intresse.

Driftkostnaden betalas årsvis i förskott, har ingen bindningstid och en månads uppsägningstid.

Pris: 5000 kr / år

Underhåll av hemsidan

De flesta hemsidor behöver någon form av underhållsarbete och du kan läsa mer om det här. Vi erbjuder två olika paket för dig som vill att vi tar över underhållet av hemsidan.

Val 1: Grundläggande Underhåll
Vi övervakar din hemsida och uppdaterar WordPress och dess tillägg regelbundet. Vi installerar och underhåller tillägg för WordPress som ökar säkerheten och övervakningen av din hemsida.

Pris: 300 kr / mån

Val 2: Heltäckande Underhåll
Det heltäckande underhållet erbjuder detsamma som det grundläggande men med tillägget att vi även uppdaterar och ändrar programkoden för din hemsida så den fungerar. Om en situation uppstår där din hemsida inte längre är kompatibel med WordPress eller om ett plugin den använder slutat uppdateras så gör vi de ändringarna utan extra kostnad.

Pris: 900 kr / mån

Oavsett val av underhåll så faktureras beloppet årsvis i förskott, har ingen bindningstid och en månads uppsägningstid. För alternativ två ingår maximalt 20 timmars arbetstid per år för omprogrammering och arbete utöver det som ingår i alternativ ett.

Support och Supportavtal

Efter leverans av hemsida är vårt arbete färdigt och vi ger då två timmars fri support under de första två veckorna. Därefter debiteras support löpande med 900 kr per timme om inget avtal tecknats.

Återställning av backup för hemsidan

Om ni av någon anledning vill återställa hemsidan och ladda in en backup så kan vi hjälpa er med detta.

Om ni valt att låta oss sköta driften så ingår det en gratis återställning per år från en tidigare backup. Detta innebär också att vi sitter på all information som krävs för att göra återställning snabbt och enkelt.

Tjänsten debiteras löpande på 900 kr / h och kräver att kunden tillhandahåller full tillgång till webbhotellet med backup för både filer och databas.