Startpaket – Egen Hemsida

Vårt startpaket riktar sig till små företag med väldigt begränsad budget. Genom att fokusera på det som är allra viktigast för att ert företag ska kunna växa med hjälp av en hemsida och skära bort de aspekter som är av mindre betydelse så kan vi erbjuda en färdig lösning till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi kommer utgå från en stilren webbdesignmall där vi sedan lägger in er logotyp och anpassar menyn och dess färger för att matcha ert företags färgprofil. Vi designar även startsidan så designen får en unik prägel och där besökaren får den viktigaste informationen serverad. Vi hjälper er att lägga in innehåll från start så att er hemsida kan lanseras helt färdig.

Vi använder av WordPress som innehållssystem vilket ger er enkla och bra möjligheter för att lägga till, ändra och ta bort information helt själva.

Varför små företag gynnas av startpaketet

Varför små företagare lyckas

En hemsida kan hjälpa nästan alla företag att förvalta befintliga kunder och locka till sig nya. Däremot är det långt ifrån alla företagare som vill eller kan satsa stora summor pengar på en hemsida och det är därför vi tagit fram detta paket.

En hemsida påminner mycket om hur jordbruket fungerar. Du sår, vattnar, tillsätter näring och först senare får du skörda på din investering. Fördelen med en hemsida är att om det görs på rätt sätt så kommer du kunna skörda hela tiden och behöver inte börja om från början för att sedan vänta på resultat. Det är därför det är viktigt att satsa på en bra hemsida direkt.

Det kan vara lockande att vilja ha en unik design som är helt skräddarsydd till företagets önskan. För ett etablerat företag med flera anställda är det kanske inte en konstig investering att satsa närmare 100 000 kr på en hemsida. För ett nystartat enmansföretag är det däremot oftast inget alternativ.

I de allra flesta fallen är det viktigast att besökaren vet att den kommit rätt om den sökt efter ert företag specifikt. Detta löses enklast genom att er logotyp syns tydligt i toppen av hemsidan. För besökare som inte letar specifikt efter just ert bolag utan bara ett företag som erbjuder de tjänster eller produkter som just ni säljer, så är det viktigaste att lyfta fram detta på ett tydligt sätt. Detta löser man med en webbdesign som är stilren, enkel att förstå och som är mobilanpassad.

Genom att fokusera på de aspekter som är allra viktigaste för en besökare så kan vi också erbjuda ett paket med ett konkurrenskraftigt pris där ni får en hemsida som fungerar, presterar och som är sökmotoroptimerad så att ni ska kunna skörda på er investering.

Glöm inte bort sökmotoroptimering…

Det är en korrekt uppfattning att hemsidan skapas så att den är sökmotoroptimerad på den tekniska nivån. Men för att hemsidan ska vara komplett krävs det att innehållet är optimerat mot de söktermer som ni vill synas på. Detta görs genom att analysera populära sökfraser för er bransch.

Även när er hemsida är helt sökmotoroptimerad och innehållet känns perfekt så krävs det att er företagshemsida blir omnämnd på Internet för att skicka signaler till sökmotorerna att er hemsida är viktig. Det är ett omfattande arbete som tar tid och därför är det även viktigt att börja i tid.

FeWorks är en webbyrå som tillhandahåller bra lösningar för sökmotoroptimering som passar perfekt att komplettera med er hemsida. Det är just detta arbete som gör att ni ökar er synlighet i det organiska sökresultatet hos t.ex. Google, vilket i sin tur genererar fler besökare till er hemsida.