Standardpaket

Vårt standardpaket riktar sig till företag som vill få ut mer av hemsidan och här skräddarsyr vi hemsidan efter era önskningar och jobbar tillsammans för att få en bra slutprodukt.

Genom att sitta ner tillsammans jobbar vi fram en idé om hur er nya hemsida ska se ut, vad den ska innehålla och om där är några speciella funktioner ni önskar. Vi tvekar inte på att ge våra rekommendationer så att slutprodukten lever upp till det som förväntas av en hemsida idag.

I grunden bygger vi hemsidan på plattformen WordPress som är ett innehållssystem som kommer göra det möjligt för er att lägga till, ändra och ta bort information och sidor på er webbplats. Det är också ett framtidssäkert val då WordPress uppdateras frekvent och är det mest använda innehållssystemet på Internet idag.

Priset styrs av era önskemål, hur avancerad webbdesign ni efterfrågar och vilka funktioner ni vill ha på er hemsida.

Nå nya höjer med oss…

Nå den perfekta hemsidan

Många företag underskattar möjligheterna med en bra hemsida. Kanske har de provat innan utan lyckat resultat och då är det lätt att ge upp på de möjligheter som finns. På tidigt 2000-tal var det möjligt att komma undan med en halvtaskig satsning online. Idag är det A och O för att lyckas.

Som ett lokalt företag kommer du med standardpaketet ha grunden redo för att nå dina drömmar online. Webbdesignen kommer vara skräddarsydd efter önskemål, plattformen är framtidssäker och hemsidan fungerar på så väl datorer som på mobiltelefoner och surfplattor. Dessutom är er hemsida sökmotoroptimerad så Google och andra sökmotorer hittar informationen och förstår vad er sida handlar om.

Vi ser även till så att de tjänster och produkter som ert företag erbjuder tydligt framhävs för besökaren. Det är viktigt att ge besökarna som kommer till er hemsida det som de letar efter, annars vänder de ofta snabbt med ett klick tillbaka.

Komplettera med SEO för att komma i mål

En bra hemsida är viktig för att de besökare man får ska stanna och ta till sig av de tjänster och produkter som man erbjuder. Men det gäller också att få besökare dit så man inte förblir en gömd skatt i skogen.

Sökmotoroptimering (SEO) är något som många företag missar när de satsar på sin hemsida. Vi bygger alltid hemsidor så att de blir sökmotoroptimerade ur de tekniska aspekterna, men det krävs mer än så.

Genom att analysera konkurrenter och leta efter söktermer som är relevanta till er bransch får man underlaget man behöver för att göra förbättringarna på er hemsida och ta fram en innehållsstrategi.

Det finns även ett externt arbete som i grunden handlar om att få företagets hemsida omnämnd på Internet, något som i sin tur skickar signaler till Google att just er företagshemsida är viktig.

Detta är inte något som ingår i köpet av en hemsida men vi rekommenderar starkt att ni kompletterar med sökmotoroptimering. Det är inte konstigare än att maten inte smakar lika bra om en del av ingredienserna helt och hållet saknas.