Hemsida till Företag

Vi erbjuder prisvärda paketlösningar till företag som behöver en ny hemsida.

Egen hemsida till företag - Responsiv Design

En väl fungerande hemsida är viktigt för så väl befintliga som för nya kunder. Att driva företag idag utan att synas på ett bra sätt online är som att konstant simma motströms när dina konkurrenter gör motsatsen.

Det är viktigt att kunna bistå befintliga kunder med information om tjänster, vägbeskrivning, öppettider m.m. På samma sätt är det väldigt viktigt att nya kunder hittar ert företag när de letar efter det ni är duktiga på.

Våra paketlösningar är skräddarsydda för att du ska få en prisvärd hemsida som lever upp till alla krav man bör ställa på en hemsida idag.

Våra Paket

Start

Med Startpaketet ligger priset i fokus och här anpassar vi en design så den passar ert företags profil med logotyp, färger och bilder.

Ni får allt det som är mest väsentligt för att ert företag ska kunna växa med hjälp av webben.

Standard

Standardpaketet är ett mer omfattande paket än startpaketet och här skräddarsyr vi hela designen efter era önskemål.

Det är paketet vi rekommenderar till de flesta företag och inkluderar så väl support som introduktion & utbildning i hur man uppdaterar och gör egna ändringar på hemsidan.

Professionell

Vårt professionella paket riktar sig till företag med en lite större budget och som vill ha det där extra som inte ryms i våra andra paket.

Efter möte och att ni specificerat vad ni vill ha återkommer vi med en offert för uppdraget.

Detta ingår...

Detta är ett utdrag av vad som ingår i standardpaketet.

 • Innehållsystemet WordPress
 • Skräddarsydd Design
 • Introduktion & Utbildning
 • Sökmotoroptimerad hemsida
 • Responsiv Design
 • Besöksstatistik
 • Sektion för nyheter/artiklar
 • Mobilanpassad Design
 • Underhåll & Drift
 • Möjlighet att lägga till egna sidor
 • Skräddarsydda sidor
 • Support

Nå ut till mobilanvändare...

Alla hemsidor vi utvecklar är anpassade för att fungera på så väl datorer som på mobiltelefoner.

I flera branscher idag dominerar mobila enheter trafiken och det är därför väldigt viktigt att hemsidor fungerar lika bra på mobiltelefoner som de gör på datorer. Detta görs bäst genom att ta fram en responsiv design som anpassar sig efter storleken på besökarens bildskärm.

Alla våra designer utvecklas från grunden med detta i åtanke. Dina kunder ska kunna få den information de behöver oavsett vilken enhet de använder.

Bra grund för SEO

De hemsidor vi utvecklar och levererar är optimerade så Google kan hitta och indexera hemsidan på rätt sätt.

Vi använder inga konstiga tekniker som Google inte förstår utan det är viktigt att sökmotorer kan hitta och förstå informationen på er hemsida.

Detta är dock bara en del av sökmotoroptimering och kan likställas med grunden till ett hus. Även om det är ett första steg och en viktig del så är det mer som krävs innan man på allvar konkurrerar i toppen.

Kombinera er hemsida med SEO för att ge era konkurrenter en värdig match i toppen.

Enkelt att uppdatera själv...

Tack vare mjukvara som WordPress får du som kund bästa möjligheten att uppdatera innehållet själv.

WordPress tillåter dig att ändra, ta bort och lägga till innehåll på ett enkelt sätt vilket gör att ni kan göra nödvändiga ändringar själva när ni behöver uppdatera hemsidan.

Vi jobbar alltid med WordPress som grund åt klienterna om inget annat specificeras. Det ger den friheten som man ska kunna förvänta sig av en hemsida utvecklad av en webbyrå.